Bouwonderneming De Vogelaere in Waterland-Oudeman, klusjesmannen waarop je kan vertrouwen

Bouwonderneming De Vogelaere startte als een klein klusbedrijf. Met veel passie voor het vak werd elke opdracht aanvaard en met succes afgerond. Jaar na jaar groeide de zaak en uiteindelijk mondde dit uit in de huidige bouwonderneming te Waterland-Oudeman.

Ervaring

Met meer dan 8 jaar ervaring geniet u bij Bouwonderneming De Vogelaere te Waterland-Oudeman van puur vakmanschap. Elk klein bouwproject of totaalproject wordt met precisie afgewerkt zodat de klanten steeds tevreden zijn met het resultaat.

Specialisaties

Bouwonderneming De Vogelaere te Waterland-Oudeman is gespecialiseerd in het plaatsen van Mortex. Maar daarnaast kunt u zowel voor kleine als voor grote projecten rekenen op een unieke service. Ook voor de plaatsing van gyproc, een nieuwe vloer of een complete werfopvolging kunt u hier terecht. Jaarlijks volgt men diverse bijscholingen om steeds up-to-date te blijven met de laatste technieken. Ook de nodige certifiëringen voor het werken aan gas en sanitair zijn aanwezig.

Contact

Neem gerust contact op voor meer info. Bekijk zeker ook de realisatiepagina en werp een blik op de afgewerkte projecten. Opdrachten worden zowel uitgevoerd in Oost- als in West-Vlaanderen. U krijgt steeds vrijblijvend advies.

 

 

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

FIJNE AFWERKING & OOG VOOR DETAIL

DUIDELIJKE AFSPRAKEN