Mortex voor elke kamer

Met mortex kun je zowel vloeren, wanden, badkamermeubelen als aanrechtbladen een authentieke look bezorgen. Na het aanbrengen is het product volledig waterdicht, wat ervoor zorgt dat toepassing in de badkamer en vochtige ruimtes perfect mogelijk is.

Wat is mortex?

Mortex bestaat uit een mengsel van kalk, cement en toeslagstoffen. Het poeder moet aangemaakt worden met een speciale vloeistof. Op vlak van samenstelling en structuur lijkt mortex op betoncire. Het bevat geen epoxy- of polyurethaanharsen en is het na aanbrengen direct waterdicht.

Diverse kleuren

Mortexvloeren kun je in allerlei kleuren en uitvoeringen verkrijgen. Zowel de klassieke woning als de moderne nieuwbouw zal er goed uitzien met een mortexvloer. De uitstraling van de vloer wordt bepaald door de korrelgrootte, de manier waarop de vloer uitgevlakt wordt, de mate van polijsten en de uiteindelijke afwerklaag. Wanneer je een kleur kiest, moet je er rekening mee houden dat deze door de beschermende wax of olie later nog een meer donkere kleur zal vertonen.

Waarom kiezen voor een mortexvloer

Met behulp van diverse eigenschappen kan er zonder twijfel gesteld worden dat een mortexvloer veel voordelen biedt:

  • Exclusieve look
  • Harde materie
  • Kan op bestaande ondergronden worden aangebracht
  • Waterdichte materie
  • Geschikt voor vloerverwarming

Stuur gerust een mailtje of bel voor meer info.

 

 

 

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

FIJNE AFWERKING & OOG VOOR DETAIL

DUIDELIJKE AFSPRAKEN