Totaalprojecten begeleid van A tot Z

Iedereen weet dat renoveren of verbouwen heel wat stress met zich meebrengt. Wanneer u dan nog eens niet over de nodige bouwkundige of technische kennis beschikt, wordt alles nog moeilijker.

Bouwonderneming De Vogelaere helpt u graag bij de uitvoering van uw totaalprojecten regio Waterland-Oudeman en zorgt voor een vlot verloop.

Partner voor elke opdracht

Als echte vakkenner staat Bouwonderneming De Vogelaere u bij tijdens het volledig bouwproces. U kiest zelf in welke mate zij worden ingeschakeld gedurende de werken. Uiteraard kunt u als bouwheer ook steeds zelf een aantal zaken op u nemen. U krijgt gericht advies en tips aangaande mogelijke materiaalkeuze en werkmethodes.

Coördinatie

Door de jaren heen heeft het team een grote expertise opgebouwd in sanitair, verwarming, dakwerken, riolering en interieur. Ook algemene vloerwerken en afwerking met gyproc kunt u aan hen toevertrouwen. Gezien hun uitgebreide kennis kunt u ook op hen rekenen om de gehele werfcoördinatie van uw totaalprojecten regio Waterland-Oudeman op zich te nemen. Zo staan zij voor u paraat vanaf het eerste ontwerp.

Neem gerust contact op voor meer info of een afspraak. Bekijk alvast ook de realisaties!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

FIJNE AFWERKING & OOG VOOR DETAIL

DUIDELIJKE AFSPRAKEN