Vloerwerken in lijm of mortelbed

Een nieuwe vloer speelt een cruciale rol bij elk renovatie- of nieuwbouwproject. De vloer bepaalt namelijk mee de sfeer en zorgt voor een final touch van uw interieur. Reden te meer dus om uw vloerwerken regio  Waterland-Oudeman te laten uitvoeren door een expert: Bouwonderneming De Vogelaere.

Wandtegels

Ook voor de plaatsing van wandtegels kunt u bij Bouwonderneming De Vogelaere uit Waterland-Oudeman terecht. Deze worden hoofzakelijk in toiletten en badkamers geplaatst. Dit omdat deze vochtige ruimtes vaak een wandbetegeling vereisen om minder vocht- en schimmelproblemen te krijgen. Ook in horecazaken wordt veelvuldig gewerkt met wandtegels. Vooral ook omdat de HACCP-normen dit vereisen.

Check alvast voorgaande realisaties.

Grote en kleine projecten

Bouwonderneming De Vogelaere plaatst uw nieuwe vloer in privéwoningen en appartementen of bedrijven en winkels. Elk project wordt volledig op maat uitgewerkt volgens uw wensen en behoeftes. Indien nodig wordt er gericht advies verleend aangaande materiaalkeuze en afwerkingsmogelijkheden.

Neem gerust contact op voor meer info voor vloerwerken regio Waterland-Oudeman. Ook voor plaatsing van Mortex, dat zorgt voor een exclusieve betonlook of het uitvoeren van gyprocwerken, kunt u steeds bij Bouwonderneming De Vogelaere terecht.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

FIJNE AFWERKING & OOG VOOR DETAIL

DUIDELIJKE AFSPRAKEN